ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΙ ΚΑΝΩ?

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΙ ΚΑΝΩ?

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ
Αν δεν σας αρεσει το νησι στο οποιο σας εφερε ο server του game και αν θελετε να ειστε κοντα σε αλλους παιχτες της συμμαχιας σας,να απολαμβανετε την <<προστασια>>των συμμαχων,μια ειναι η λυση η μεταφορα της πολης σου.
Ειναι σχετικα απλο, χτιζεις ενα παλατι μετα κανεις μια αποικια στο νησι που θελεις να κατοικισεις,εκει μολις γινει το δημαρχειο φτιαχνεις 1 αποθηκη και αμεσως μετα μια κατοικια του κυβερνητη,μετα αρχιζεις και γκρεμιζεις τα κτιρια που εχτισες στην πρωτη σου πολη μεταφερεις με τα εμπορικα σου τα υλικα και αγαθα στην αποικια. προσοχη αποθηκη και λιμανι τα γκρεμιζεις στο τελος .
Το παλατι σου θα χαθει μολις κανεις πρωτευουσα την αποικια σου,αυτο θα το κανεις μολις μεταφερεις τα παντα και θα εχουν μεινει μονο το δημαρχειο και το παλατι.
Αφου λοιπον κανεις πρωτευουσα την αποικια σου, πας στην επιλογη εγκατελειψε την αποικια (στην πολη που γκρεμισες)ειναι αριστερα στις επιλογες και αυτο ηταν αλλαξες νησι και ζωη . προσοχη αν δεν γινεται αυτο σημαινει οτι εχετε καραβια στο δρομο για καποιο προορισμο και η επιλογη θα ειναι ενεργη μολις αυτα πιασουν λιμανι . καλη επιτυχια